Diensten

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor ieder budget en voor iedere gelegenheid

Advies ... en meer!

Voor ons begint reclame met een doordacht plan. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren om zodoende met een passend voorstel te komen. Door exact te weten waar een opdrachtgever staat en waar hij of zij naar toe wil, komen we tot het beste resultaat. Alleen dan kunnen we de juiste communicatiemiddelen inschakelen waardoor doelstellingen gehaald worden. Dat kunnen wij niet alleen. Dat is een spel tussen ons en een opdrachtgever.
Vandaar het ... en meer!  Dit staat symbool voor de samenwerking met onze klanten en de toegevoegde waarde die wij u bieden.

Ontwerp & opmaak

A & M Producties beschikt over een goed uitgeruste DTP studio. Wij werken met proffessionele opmaakprogramma's van Adobe zoals Indesign, Illustrator en Photoshop zodat wij gecertificeerde bestanden kunnen aanleveren bij de producenten van drukwerk en reclame-materialen.

Productie

Er zijn heel veel aanbieders van reclame-materialen. Of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen, afsprakenkaartjes, flyers, brochures, posters, reclameborden of POS materialen, wij selecteren voor u de beste leverancier zodat prijs, kwaliteit en levertijd in evenwicht zijn. Wij begeleiden het productieproces van A tot Z dus van aanlevering van de bestanden tot aflevering op uw adres!

Plaatsing

Ook voor het plaatsen van een advertentie in krant, tijdschrift of clubblad bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw advertentie aan volgens de aanleverspecificaties en begeleiden de plaatsing. Wij zorgen ervoor dat u ook de laagste prijs en zijn op de hoogte van de verschillende tarieven die gehanteerd worden. Met veel locale media hebben wij al bestaande contacten waardoor dit proces soepel kan verlopen.

Verspreiding

Kiest u voor een huis-aan-huis verspreiding van uw flyer of folder? Ook dit traject kunnen wij voor u begeleiden. Samen met de regionale kranten, in het folderpakket, via TNT door de postbode maar zelfs een landelijke verspreiding behoort tot de mogelijkheden.